Brezplačna dostava pri nakupu nad 59,99 €

Politika zasebnosti

Eurom-Denis d.o.o. se v imenu spletne trgovine EuromDenis.si zavezuje k ohranjanju zasebnosti in varovanju podatkov vseh strank, ki obiskujejo in kupujejo izdelke na naši spletni strani. Spletni prodajalec EuromDenis.si zbira osnovne informacije o strankah, ki so potrebne za zagotavljanje kakovosti storitev. Strankam omogočamo izbiro, da se odločijo ali želijo prejemati spletna obvestila, ki se uporabljajo za namene trženja in obveščanja. Vse informacije o kupcih se hranijo in so dostopni samo zaposlenim v podjetju Eurom-Denis d.o.o. Slednji jih uporabljajo za namen pospeševanja prodaje in obveščanje kupce o prodajnih akcijah, aktivnostih in drugo. Vsi zaposleni v Eurom-Denis-Toys d.o.o. so odgovorni za spoštovanje načel zasebnosti.

Vaši podatki, ki ste jih navedli med registracijo ne bodo uporabljeni za druge namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.


OK

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Kliknite OK