Brezplačna dostava pri nakupu nad 59,99 €

Navodilo o postopku izvajanja enostranske prekinitve pogodbe o sodelovanju

 

1. Izračun roka za enostransko prekinitev pogodbe

 

Pogodba lahko enostransko prekinete v 14 dneh brez obrazložitve.

 

Da bi lahko uveljavljali pravico do enostranske odpovedi sporazuma, nas morate o svoji odločitvi obvestiti o enostranski prekinitvi pogodbe, preden se izteče in da nedvoumno izjavo posredujete po pošti, faksu ali elektronski pošti. V njej morate navesti svoje ime, naslov, telefonsko številko ali e-poštni naslov. Lahko koristite priloženo predlogo za enkratno pogodbo o prenehanju.

 

Rok za enostransko prekinitev pogodbe je 14 dni od trenutka, ko ste vi ali tretja oseba, ki ste jo vi določili in da ta oseba ni prevoznik, vrnili blago, ki je predmet pogodbe, v našo posest.

 

2. Povračilo plačanega zneska

 

Učinki enostranskega prenehanja pogodbe:

 

V kolikor enostransko odpoveste pogodbo, vam bomo vrnili vašo kupnino, vključno s stroški dostave, brez odlašanja najkasneje v 14 dneh od datuma, ko smo prejeli vašo odločitev o enostranski prekinitvi pogodbe.

Vračilo denarja bo izvršeno na transakcijski račun, ki ga ste ga navedli v priloženem obrazcu za prekinitev pogodbe.

 

3. Vrnitev blaga

 

Blago bomo prvzeli sami

 

4. Povračilo stroškov blaga

 

Stroške vračila blaga nosimo sami, kot prodajalec.

 

5. Odgovornost potrošnika za zmanjšanje vrednosti blaga

 

Potrošnik je odgovoren za morebitno zmanjšanje vrednosti blaga, ki so nastale kot posledica ravnanje z blagom, razen v primeru obrabe, ki je posledica določanja oblike, značilnosti in funkcionalnosti blaga.

 

Primer obrazca za prekinitev sodelovanja lahko izpolnete na spletni strani in pošljete na naš naslov, ki ga najdete na naši spletni strani. Potrditev prejema obvestila o enostranskem prenehanju pogodbe vam bomo brez odlašanja dostavili po elektronski pošti.


OK

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Kliknite OK