Brezplačna dostava pri nakupu nad 59,99 €

O nas in kdo smo

Eurom d.o.o. je družba, katere glavna dejavnost je uvoz in distribucija igrač, sezonskih izdelkov, šolskih in športnih programov ter izdelkov za gospodinjsko rabo, po razpoložljivih prodajnih kanalih od velikih trgovcev, podjetij za prodajo in do majhnih maloprodajnih trgovin.
Podjetje je bilo ustanovljeno na Dunaju leta 1990 pod imenom Vogeneder GmbH, septembra istega leta je bilo ustanovljeno tudi podjetje v Zagrebu - EUROM d.o.o.

Z rastjo in razvojem se je podjetje pričelo širiti in odpirati podružnična podjetja v:

1992   EUROM-DENIS-TOYS D.O.O. LJUBLJANA

Pod sloganom podjetja „Veseli otroci, zadovoljni starši“ smo ustvarjali in krepili vez med pdjetjem, distribucijo in končnim kupcem, uporabnikom naših izdelkov.     


1997   EUROM TOYS BH – SARAJEVO


Od ustanovitve zadržujemo najvišje mesto med veleprodajnimi trgovci v prodaji in distribuciji otroških igrač in distribuciji izdelkov široke potrošnje sezonskega programa pomlad/ poletje in novo leto na teritoriju Bosne in Hercegovine.    
 

2002   NOVI POSLOVNI OBJEKT ZAGREB


Sedež podjetja se nahaja v Zagrebu, kjer je uprava podjetja in  centralno (brezcarinsko) skladište iz katerega vršimo distribucijo blaga v vse svoje podružnice in njihove trge. Podjetje je zasnovano  da se blago kupuje, distribuira in pripravlja centralno. Imamo svoj računovodski in finančni sektor, marketing, oddelek za analizo trga in prodaje, informatika in špedicija.    

2004   ODPREMO PRVO MALOPRODAJNO TRGOVINO DENIS  601 V METKOVIĆU HR    

2006    ODPRTO PODJETJE DENIS D.O.O. Subotica


Z namenom prevzeti funkcijo glavnega distributerja za vse izdelke iz prodajnega programa Eurom Denis na trgu Republike Srbije.    


2010    ODPRTJE DRUGE MALOPRODAJE DENIS 602 V IMOTSKEM HR


2011   ODPRTJE PODJETJA  EUROM TOYS BH – BIHAĆ    je naša osebna blagovna znamka, pod katero izdelujemo velik del ponudbe igrač in sezonskih izdelkov.
 

V zadnjih 20 letih je Eurom postal zanesljiv dobavitelj izdelkov svojim partnerjem, verigi trgovin in supermarketov širom naše Adriatik regije. Kakovost izdelave in uporabna vrednost izdelkov sta naši vodili.  Vsi izdelki izpolnjujejo evropske standarde kakovosti in ustreznosti za naš trg. Delujemo s spoštovanjem do kupcev in s spoštovanjem do najpomembnejših mednarodnih standardov.

Eurom - Oddelek za pakirne stroje - zastopanje tujih podjetij


Drugi neodvisni sektor podjetja Eurom je oddelek za zastopanje pakirnih strojev. Oddelek deluje že vrsto let zelo uspešno. S svojim delom smo pridobil pomembno bazo strank, saj so naši izdelki zanimivi v vseh podjetjih predelovalnih dejavnostih na Hrvaškem, v Sloveniji, Srbiji in Bosni in Hercegovini.
Program sektorja storjev za pakiranje vključuje stroje znanih nemških in švicarskih podjetij, ker ponujajo stroje širokega spektra: dozirni, zapiralni, etiketni, pakirni in stroji za  paletiranje. Prodajni program je zasnovan tako, da vključuje stroje, ki so zasnovani in prilagojeni industrijam, kot so; farmacija, kemija, prehrana in drugi.
Kakovost našega programa potrjujejo vodilna podjetja, ki imajo svoje proizvodne in predelovalne obrate na našem območju. Kvaliteta opravljenih storitev je bila potrjena v številnih primerih.         
 


OK

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Kliknite OK