Brezplačna dostava pri nakupu nad 59,99 €

KAKO OPRAVITI SPLETNI NAKUP

 

Dobrodošli na spletni strani igrackedenis.si. Vaše naročilo lahko opravite kot registriran uporabnik, kot gost ali s prijavo preko Facebook računa.

Izbira proizvoda

Na levi strani je območje s seznamom vseh izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas. Izdelki so razvrščeni v kategorije in vsaka od glavnih kategorij vsebuje določene podkategorije. S klikom na vsakega si lahko ogledate njegovo vsebino. Torej poiščite izdelek, ki ga želite. Če ne veste, v kateri kategoriji se nahaja vaše povpraševanje po izdelku, lahko uporabite iskalno polje nad seznamom izdelkov.

Ko najdete iskani izdelek, kliknite na sliko, ime izdelka ali gumb Podrobnosti, za dostop do strani s podrobnostmi o izbranem izdelku. Če ste našli svoj izdelek in ga želite naročiti, kliknite „Dodaj v voziček“ in izbrani izdelek bo samodejno dodan v vaš nakupovalni voziček. Če želite v nakupovalni voziček dodati še druge izdelke, nadaljujte z nakupovanjem, kot predhodno opisano. Postopek nakupovanja izdelka v košarico lahko ponavljate, dokler ne naročite vse, kar ste želeli. Vsebino nakupa lahko kadarkoli pregledate s klikom na povezavo v zgornjem desnem kotu strani ali kliknite na ikono košarice. Tukaj lahko spremenite želeno količino izdelka, odstranite izdelek, ki ga ne želite več, koristite akcijske kupone in zaključite nakupovanja s klikom na ikono Blagajna.

V kolikor v naši ponudbi niste našli želenega izdelka, nam to lahko sporočite na;

1)      Email                                                             pe608@eurom-denis-toys.si

2)      Preko spletnega formularja                      

3)      Nas osebno kontaktirate na telefon      03 292 63 30 (9-20h) razen ob nedeljah 

kjer vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

 

Vsebina nakupa

 

Vsebino košarice si lahko kadar koli ogledate tako, da kliknete povezavo v zgornjem desnem kotu strani, kliknete ikono koša ali dostopate do podrobnega prikaza vsebine košare, tako da kliknete povezavo Košarica. Na podrobnem pregledu košarice, lahko spreminjate količine, vsebino nakupa, odstranjujete izdelke in vidite svojo vrednost nakupa.

  1. Izdelki, ki ste jih naročili
  2. Polje za spreminjanje količine izdelka. Na polju morate vnesti želeno količino.
  3. Če želite potrditi spremembo količine, morate klikniti na osvežitev nakupovalne košarice. Po vnešeni spremembi količine, se spremeni vrednost nakupa.
  4. S klikom na gumb odstrani, boste izbrani izdelek odstranili iz nakupovalne košare in s tem preklicali nakup.
  5. S klikom na gumb zaključite postopek izbiranja izdelkov in pričnete postopek naročanja izdelkov iz košarice.

 

Naročanje - registriran kupec

Pri prijavi, ko še niste registrirani kot kupec vnesite vse podatke in poštno številko kraja.

V kolikor ste registriran uporabnik, se lahko prijavite pred odhodom v blagajno.

Priprava pošiljke in ustrezni podatki o naslovniku

V tem koraku je potrebno izpolniti vsa polja označena z zvezdico, da se nakup lahko pošlje na navedeni naslov. V polju za komentar lahko napišete vaše opombe o naročenih izdelkih, celotnem naročilu itd. Upoštevati morate pogoje nakupa, s katerimi morate biti obveščeni. Nato kliknite na gumb PREVERJANJE PODATKOV za nadaljevanje na naslednji korak.

 

V tem koraku bodo prikazani vaši podatki o naročilu in dostavi. Če boste morali spremeniti nekatere podatke, lahko to storite s klikom na gumb SPREMEMBA PODATKOV. Če je s podatki vse v redu in želite potrditi naročilo, s klikom na gumb "NAROČAM" potrdite svoje naročilo.


OK

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Kliknite OK