Brezplačna dostava pri nakupu nad 59,99 €

Dostava

Načini dostave

Pričakovani rok dobave je 2-3 delovne dni. Vsi izdelki niso kadar koli na voljo, zato se lahko čas dostave podaljša. V primeru, da je za nekatere določene izdelke potrebno čakati več kot običajno, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali poklicali na telefon, ki ste ga pustili ob vašem naročilu.

Za nas pakete na območju R Slovenije dostavlja GLS, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, se za nov termin dostave dogovorite z dostavljalcem GLS-a po telefonu.

Dostava kamorkoli na območju Slovenije

Naša partnerja pakete dostavljata na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Enako seveda velja tudi za dostavno službo GLS. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Okvirni stroški dostave

Vrednost naročil

Dostava

Dostava za pošiljke do 59,99 €

3,80 €

Dostava pošiljke nakupne vrednosti nad 60,00 €

Brezplačno


OK

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Kliknite OK